Zomerborrel 14 juli 2022

Gistermiddag was er voor school een erg geslaagde zomerborrel om de zomervakantie alvast in te luiden ­čÖé

Er was van alles: een friet- en ijskraam voor de leerlingen, schminken, muziek, lekkere drankjes en mooi weer.
Met dank aan de ouderraad voor alle inspanning!

Afscheid groep 8 op dinsdag 12 juli 2022

Dinsdag was de laatste schooldag voor onze groepen 8. Op de afscheidsavond hebben de kinderen laten zien wat een talenten wij op school hebben. Er werd gedanst, geacteerd, geturnd (op de grond en in de lucht), gezongen en muziek gemaakt. Wat hebben wij genoten van de voorstelling.
Lieve groep 8, veel geluk op het VO. We gaan jullie missen.

Waterspeelplaats 23 & 24 juni

Vandaag en gisteren stond er een waterspeelplaats voor school. Alle groepen mochten een uur lang spelen en proefjes doen met water.
Het was een groot succes!

Flitsbezoek Rijksmuseum groep 1/2

Groep 1/2 ging vandaag voor een flitsbezoek naar het Rijksmuseum. We gingen kijken in de poppenhuizen en de kleuters gingen bedenken welke kamers ontbraken. Natuurlijk had dit te maken met ons waterthema: het toilet en de badkamer ontbraken.
En we gingen de zee op de schilderijen van de zeeslagen bekijken. Het was een leerzame ochtend en wat konden ze goed luisteren :-).

Proefjesmiddag WNT week 16 juni

In het kader van de WNT (Wetenschap-natuur-techniek) week zijn er gisteren allerlei proefjes met water gedaan, erg leuk en leerzaam!

Bezoek koeienweide Vondelpark groep 4 en 8

In de afgelopen dagen hebben groep 4 en 8 een bezoek gebracht aan de Koeienweide in het Vondelpark. Ze kregen een heel interessante rondleiding over eetbare en bijzondere flora, zo midden in de stad en vlakbij Schreuder.

Bezoek kinderboerderij groep 1/2 op 24 mei 2022

Op dinsdag 24 mei gingen de kleuters naar de kinderboerderij┬á ‘De Pijp’.

De kinderen hebben boter gekarnd, graan gemalen, een koe gemolken en walnoten gekraakt. In de ochtend regende het pijpenstelen, maar toen de kinderen alle werkzaamheden hadden uitgevoerd,  begon de zon te schijnen. Na de lunch deeg kneden en lekkere koekjes bakken. Wat was het een geweldige dag?

Sportdag 20 mei 2022

Het was vandaag een gezellige, sportieve dag voor groep 1 t/m 5 en 6/7U.
Het Thema was “Olympische spelen” met als motto “meedoen is belangrijker dan winnen!”