Afscheid groepen 8, 6 juli 2021

Vandaag was het de laatste schooldag van groep 8. Zij hebben een mooie film gemaakt, waar we met de hele school naar hebben gekeken. Hij was superspannend. Om 14.30u hebben alle kinderen afscheid genomen. Wij stonden met de hele school langs de trappen en in de gangen en hebben heel hard het lied “Toedeloe” gezongen. Dag groep 8, we gaan jullie missen!

Uitnodiging jubileumfeest 24-09-2021 oud-leerlingen/oud-collega’s

Hallo lieve oud-leerlingen/oud-collega’s,

Onze school bestaat 125 jaar! Dat moet natuurlijk gevierd worden.
Het feest zal plaatsvinden op 24 september 2021, op school van 15.30 tot 17.30 uur.
Wij zouden het ontzettend leuk vinden als jullie daar ook bij aanwezig zijn.
We hebben niet alle e-mailadressen, dus zegt het voort! Heb je nog contact met vroegere klasgenoten of collega’s, nodig ze uit.
Als je komt, zou je dan op de link van het formulier kunnen klikken en je naam kunnen invullen? Graag per persoon invullen.
Wij gaan ervan uit dat het feest gewoon door kan gaan in september, maar check voor de zekerheid onze website in de week voor 24 september.
We gaan er een mooi feest van maken!

Plastic Whale 7/8U, 18 juni 2021

De regen kwam met bakken uit de lucht vallen, maar het boottochtje en plasticvissen met Plastic Whale was erg leuk en leerzaam. Het doel van Plastic Whale is om de kinderen bewust te maken van het probleem van de plastic soep, maar hen vooral te laten zien hoe zij onderdeel van de oplossing kunnen zijn!

Bezoek Artis juni 2021

Ook ‘n uitstapje naar dierentuin Artis is weer mogelijk! Hierbij een kleine impressie van diverse Schreuder groepen in Artis deze week.

 

Stadswandeling gr 6 en 8B, 27 mei 2021

Groepen 6 en 8B  hebben vandaag een Stadswandeling door de Jordaan gemaakt. Ze moesten diverse raadsels oplossen en opdrachten doen om de wijk beter te leren kennen. De wandeling paste in het vakgebied Wereldoriëntatie. In het kader van de Vreedzame school moesten de leerlingen elkaar helpen en “een steentje bijdragen”.

Praktijk fietsexamen 19-05-2021

Vandaag hebben de kinderen van groep 8 deelgenomen aan het fietsexamen. Wat een bikkels! In de stromende regen was het niet echt een feestje, maar we denken dat het heel goed is gegaan. Binnen een week krijgen we de uitslag. Spannend!

Stop-motion filmpje groep 7

De leerlingen van groep 7 kregen de opdracht om thuis een stop-motion filmpje te maken met lego, knuffels, potloden of in dit geval ook eten. Ze kregen een stappenplan en lesfilmpje als uitleg. Hierbij een leuk filmpje als resultaat!