Schenk een boek aan de bieb

Gezien het aanhoudende succes van de actie Schenk een boek aan de bieb van de afgelopen 4 jaar, ging de biebcommissie deze week wederom aan de slag.

De ouders konden met hun kind een boek kiezen, kopen en deze werd aan de bieb geschonken. De leerling mag nadat het boek gekaft is als eerste zijn/haar boek in school lezen. Vorig jaar is er voor meer dan 1000 euro aan nieuwe boeken aangeschaft. FANTASTISCH!!!

Daarnaast heeft de bieb met het budget van school voor nog eens 800 euro aan boeken gekocht afgelopen schooljaar!!

Inmiddels is onze bieb dan ook behoorlijk geoutilleerd. Wij merken dat de kinderen van groep 3 tot en met 8 met veel plezier een boek komen lenen op woensdag. Een selectie van prentenboeken wordt regelmatig in de klassen 1 en 2 neergezet.

En dit jaar dus nog meer boeken!

Veel dank aan onze biebcommisiie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!