Jubileumweek Schreuder 20-24 september 2021

Het is bijna zover….volgende week gaan we 125 jaar Basisschool Schreuder uitgebreid vieren!
Helaas gaat de reunie voor oud-collega’s/oud-leerlingen&ouders niet door vanwege de nog geldende corona maatregelen, maar voor onze leerlingen hebben we allerlei leuke activiteiten gepland staan!

Maandag 20/9: feestelijke opening van de jubileumweek
Dinsdag 21/9: schoolreisje voor alle groepen naar Muiderslot (gr 1 t/m 3) en Archeon (gr 4 t/m 8)
Woensdag 22/9: oud-Hollandse spelletjes op het schoolplein
Donderdag 23/9: theatervoorstelling van/door alle groepen (ouders krijgen achteraf een link van de voorstelling)
Vrijdag 24/9: vossenjacht in het Vondelpark, waarbij de leerkrachten de verklede vossen zijn.

Momenteel zijn de kinderen erg hun best aan het doen om een mooie jubileumposter te maken. De makers van de mooiste poster krijgen een leuke prijs.
Een kleine impressie: