Dag van de Voorschool 13 april 2022, 10-12.00u

Heeft u een kind tussen de 1 en 3 jaar?  Kom woensdag 13 april tussen 10.00 en 12.00 uur naar de Dag van de Voorschool. KDV Kleintje Zuid Museumkwartier, gevestigd in het gebouw van Basisschool Schreuder doet mee aan de Dag van de Voorschool.

Leerzaam en leuk

De voorschool is een kinderdagverblijf met een speciaal programma voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar, dat mooi aansluit op de basisschool. Alle peuters kunnen naar de voorschool. Ze gaan daar tekenen, zingen, bewegen, luisteren en taalspelletjes doen. Leuk én leerzaam. De voorschool van Kleintje Zuid Museumkwartier werkt samen met Basisschool Schreuder. Het programma van de voorschool sluit aan bij het programma en de werkwijze in groep 1 en 2 van de basisschool.

De Dag van de Voorschool is een open dag, u krijgt een rondleiding en informatie over wat de voorschool kost. Is uw kind al 1 jaar? Dan kunt u uw kind direct inschrijven.

U bent dezelfde dag tussen 10.00-12.00u ook van harte welkom voor een rondleiding op Basisschool Schreuder!