Dag 5 van de feestweek: Vossenjacht in het Vondelpark

Alle leerkrachten waren verkleed en verspreid over het Vondelpark. De taak van de leerlingen was om ze zo snel mogelijk op te sporen.
Alleen “aerobics juf” Olga bleef bij school om een aerobics lesje aan de kleuters te geven. “Dino meester Lars” deed goed mee 🙂

In het Vondelpark waren o.a. te vinden: “zwerver juf Nancy”, “Molukse vrouw in traditionele kleding juf Anna”, “skateboarder meester Pieter Jan”, “Buurman en buurman juf Roos en juf Ria”, “skiër juf Ymke”, “biker juf Nynke”, “tuinman meester Loek” en “oude hippie/Cruella juf Jacobien”

Wethouder Flora Breemer kwam nog langs bij Schreuder om ons te feliciteren met het 125 jarig bestaan!
Het was een zeer geslaagde jubileumweek, mede dankzij de ondersteuning van alle hulpouders. Bedankt!!!