Slide 1
Slide 1
Slide 2
Slide 2
Slide 3
Slide 3
Slide 4
Slide 4
Onze school
Groepen
Nieuws
Ons team
Kinderopvang
Nieuwsarchief

Afscheid groep 8

Dinsdag 12 juli hebben onze groep 8 rupsjes ons verlaten :(. Gelukkig deden ze dat niet stilletjes, maar met een spetterende musical: Help… We hebben geen musical.

We zullen onze kanjers missen!!! Heel veel succes als vlinder op de middelbare school.

Hier het verhaal:

Groep acht wacht met spanning op meester Rob. Die gaat vandaag namelijk bekend maken welke afscheidsmusical hij heeft uitgekozen. Samen met vier leerlingen, Angela, Lisette, Rachid en Tommy, heeft hij in het geheim een scène voorbereid om daarmee de klas te overtuigen. En jawel, daar zijn ze! De vijf spelen een jolig stukje uit de musical ‘Bonje op camping Hotseflots’.

Als het klaar is valt er een pijnlijke stilte. De klas vindt het helemaal niks! Zó twintigste eeuws! Ze willen een musical van nu! Nee, deze gaan ze dus echt niet doen! Helaas is met de aankoop van ‘Hotseflots’ het hele budget verbruikt. Met andere woorden: deze musical of géén musical! Paniek! Wat nu? Als aangedragen alternatieven (talentenjacht, dropping, bingo) ook niet blijken aan te slaan zit er maar één ding op: zelf een musical maken.

Maar dat valt nog niet mee. Eén groepje wil een echte zwijmelmusical à la Disney, een ander groepje gaat voor vette rock ‘n roll, er is een groepje rapliefhebbers, een paar meiden willen een echte dansshow, kortom, eendracht is ver te zoeken. Dan besluiten ze werkgroepjes te maken. Het groepje met het beste idee wint. IJverig gaan ze allemaal aan de slag. Ze hebben maar drie dagen om zich voor te bereiden! De ontknoping is zowel verrassend als spectaculair!